Akinek születtem

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Susan Boyle - Akinek születtem

Letöltés Akinek születtem könyvet pdf, epub és mobi

Akinek születtem.pdf
Akinek születtem.epub
Akinek születtem.mobi


A könyv részletei Akinek születtem

Töltse le az ingyenes PDF Akinek születtem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Akinek születtem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Akinek születtem (pdf, epub és mobi)

Akinek születtem leírása

2009 áprilisában egy szerény, középkorú, hölgy egy kis skót faluból egyszerre világhírűvé vált, amikor megjelent a Britain’s Got Talent (Csillag születik) tehetségkutató szereplőválogatásán, és a YouTube révén emberek millióinak szívéhez szólt világszerte.
A helyi pubban elénekelt karaoke után egyenes út vezetett a Japán legendás Budokal csarnokában tartott, nagyzenekarral kísért fellépéshez és a minden rekordot megdöntő bemutatkozó lemezig.
Susan Boyle nemzetközi sztárrá vált.
Ez a lenyűgöző átváltozás azonban nem volt könnyű a számára. Szembesülnie kellett a híresség minden csapdájával, azonban a figyelem és a várakozás forgószelében mindig meglelte a nyugalom és tisztaság forrását – a zenében.
Susan dalra született.
Most először meséli el élete történetét, és a kihívásokat, amelyeket hite, ereje és sosem bicsakló humorérzéke segítségével győzött le.

Leave Your Comment