Aki fél a farkastól E-KÖNYV

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Karin Fossum - Aki fél a farkastól E-KÖNYV

Letöltés Aki fél a farkastól E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Aki fél a farkastól E-KÖNYV.pdf
Aki fél a farkastól E-KÖNYV.epub
Aki fél a farkastól E-KÖNYV.mobi


  • Krimi
  • 188 oldal
  • eISBN: 9789632442341
  • Cikkszám: 1037313
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Aki fél a farkastól E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Aki fél a farkastól E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aki fél a farkastól E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aki fél a farkastól E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Aki fél a farkastól E-KÖNYV leírása

Izgatott fiú érkezik lélekszakadva a vidéki rendõrõrsre, s jelenti, hogy felfedezett egy szörnyû gyilkosságot: a közeli erdõben megbújó magányos tanyán holtan talált egy idõs asszonyt. És mást is látott: a fák között ott bujkált még valaki, a környékbeliek által jól ismert fiatalember, Errki, aki többször állt már pszichiátriai kezelés alatt. Errki megjelenése régóta rossz ómen: mögötte mindig a halál jár.
A következõ reggel egy közeli városban bankrablás történik. A fegyveres rabló nemcsak a pénzt, hanem egy túszt is magával visz. Ám a túsz nem úgy viselkedik, mint azt várnánk: csak ül némán, magába fordultan, talpig feketébe burkolózva, arcát fekete haja mögé rejtve, félelmetesen…

Leave Your Comment