Ajtó a nyárba

2019-07-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Anson Robert Heinlein - Ajtó a nyárba

Letöltés Ajtó a nyárba könyvet pdf, epub és mobi

Ajtó a nyárba.pdf
Ajtó a nyárba.epub
Ajtó a nyárba.mobi


A könyv részletei Ajtó a nyárba

Töltse le az ingyenes PDF Ajtó a nyárba fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ajtó a nyárba PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ajtó a nyárba (pdf, epub és mobi)

Ajtó a nyárba leírása

Daniel Boone Davis sikeres feltaláló és vállalkozó, cége háztartási robotokat gyárt és forgalmaz. Aztán egyik napról a másikra kirántják talpa alól a talajt, méghozzá azok, akiktől a legkevésbé várta volna: menyasszonya és legjobb barátja esküdtek össze ellene, minden értelemben.
A csalódott férfi menekülni akar a világból, ezért úgy dönt, hibernáltatja magát. Csakhogy rosszakarói mesterkedésének köszönhetően 30 évvel később koldusszegényen ébred, semmivel sem jobb körülmények között, mint amik elől elszökött. Utolsó reménysége egy lezüllött tudós, aki állítólag ismeri az időutazás titkát. Dan bosszútervet kovácsol, hogy a múltba visszatérve jobb irányba terelje életét.
Az SF elsőként megválasztott nagymestere óriási hatással volt az irodalmi irányzat fejlődésére, és olyan későbbi szerzőket inspirált, mint Joe Haldeman vagy John Scalzi. Ezt a regényét mindössze 13 nap alatt írta, de népszerűsége azóta is töretlen, a Locus magazin olvasói háromszor is beszavazták minden idők legjobb SF-történetei közé.
„Kötelező olvasmány.”
– Brian W. Aldiss
„Egyike a téma igazi mestereinek.”
– Wall Street Journal

Leave Your Comment