Ájlávjú E-KÖNYV

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Janikovszky Éva - Ájlávjú E-KÖNYV

Letöltés Ájlávjú E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ájlávjú E-KÖNYV.pdf
Ájlávjú E-KÖNYV.epub
Ájlávjú E-KÖNYV.mobi


  • Szépirodalom
  • 131 oldal
  • eISBN: 9789631190984
  • Cikkszám: 1037189
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ájlávjú E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ájlávjú E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ájlávjú E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ájlávjú E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ájlávjú E-KÖNYV leírása

Kötelességem figyelmeztetni a kedves olvasót, a cím félrevezető. Nem szerelmes történeteket tartalmaz a kötet. Hanem? Az úgy van, hogy az ember idős korban már kevesebbet ügyintéz, szaladgál, nyüzsög. Inkább elgondolkozik ezen-azon, ír, írogat, így a századvégen, ezredelőn.Különösen, ha írónak hiszi magát. Aztán összegyűlik egy kötetre való.

De miért jut eszébe éppen ez a cím? Mert a tévésorozatok, az angolszász nyelvterületen készült filmek jóvoltából angolul gyakran hallja. Magyarul csak szeretné hallani. De valahogy hiánycikk. Még a falfirkákon is többnyire angolul olvasható, hogy I love Brigi – Karesz. Azonkívül az angol nyelvű vallomás nemcsak egyes számban szeret, hanem többes számban is. Akár a kedves olvasó is magára veheti. Ha akarja. Rosszkedvet oszlató humort, szeretetből fakadó türelmet, megértést kínálok annak, aki vevő rá.

Leave Your Comment