Agyament gondolkodás

2019-03-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Stephen J. Dubner - Agyament gondolkodás

Letöltés Agyament gondolkodás könyvet pdf, epub és mobi

Agyament gondolkodás.pdf
Agyament gondolkodás.epub
Agyament gondolkodás.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • 240 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789633042113
  • Cikkszám: 1050580
  • Kiadás éve:
  • Méret: 145×210

A könyv részletei Agyament gondolkodás

Töltse le az ingyenes PDF Agyament gondolkodás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Agyament gondolkodás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Agyament gondolkodás (pdf, epub és mobi)

Agyament gondolkodás leírása

Miért húzta le az ausztrál orvos a veszélyes baktériumokkal teli lombikot?

Hány életet mentene meg egy vezető nélküli autó?

Miért olyan nehéz kimondani, hogy „nem tudom”?

Miért hívják fel a figyelmet a nigériai emailes csalók, hogy Nigériából írnak?

Steven D. Levitt és Stephen J. Dubner a Lökonómia (Freakonomics) című könyvük után ismét a dolgok mélyére néznek. Azokba a gondolkodási mechanizmusokba vezetnek be, amelyek révén egy kissé termékenyebben, kreatívabban és racionálisabban gondolkodhatunk – vagyis elsajátíthatjuk az agyament gondolkodást.

A közgazdász-újságíró páros egy merőben új probléma-megoldási módszert körvonalaz, legyen szó üzletről, jótékonykodásról, sportról, politikáról vagy átfogó, globális reformokról. A lebilincselő történetmesélés és a rendhagyó elemzés rájuk jellemző egyvelegével mindent megvizsgálnak, mindezt annak érdekében, hogy a világ és saját magunk problémáira jobb kérdésekkel és még jobb ötletekkel rukkolhassunk elő.

Leave Your Comment