A[gy]erobik

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

David Owen - A[gy]erobik

Letöltés A[gy]erobik könyvet pdf, epub és mobi

A[gy]erobik.pdf
A[gy]erobik.epub
A[gy]erobik.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 176 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632442235
  • Cikkszám: 1035436
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 190 x 250

A könyv részletei A[gy]erobik

Töltse le az ingyenes PDF A[gy]erobik fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A[gy]erobik PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A[gy]erobik (pdf, epub és mobi)

A[gy]erobik leírása

„Egyetlenegy probléma sem oldható meg azzal a gondolkodásmóddal, amellyel létrehozták.”
(Albert Einstein)

Tedd jobbá az agyadat!

„Ez a könyv segíteni fog, hogy felszabadítsd a benned rejlő Einsteint.”
(Lisa Davis, a Reader’s Digest magazin Egészség rovatának főszerkesztő-helyettese)

A(gy)erobik
állítsd össze saját agyfejlesztő programodat

– Előzd meg elméd öregedését úgy, hogy érzékeidet új módokon használod
– Hozd formába kreativitásodat és töltsd fel a memóriádat
– Fejleszd a gondolkodásodat több mint 100 észbontó fejtörővel

Az edzett agy tovább él!
Mit szólnál, ha egy személyi edző előírna neked egy agyfejlesztő edzéstervet, mely élesíti elmédet, segít az összpontosításban, és fejleszti a kreativitásodat? Az A(gy)erobikkal ez lehetséges! Az a(gy)erobik egyedülálló mentális edzésterv, amely segít megakadályozni elménk öregedését. Ez a program, mely erősségeidre és gyengeségeidre van szabva, üstökön ragadja a szürkeállományodat, és megváltoztatja az életedet.

Hagyd, hogy az A(gy)erobik fejtörői – logikai, számtani, emlékezeti, kreatív feladatai – fejlesszék gondolkodásodat, és tökéletesítsék mentális képességeidet. Hamarosan emlékezni fogsz a megbeszélt találkozókra, tudni fogod, hol a kulcsod, és főként: fejlődik majd az agyad!

Az élet mindennap újabb és újabb kihívásokkal bombázza agyunkat. Szinte állandóan olyan kérdéseken rágódunk, mint például: Kölcsönt kellene felvennem, hogy finanszírozhassam gyermekem tanulmányait? Vagy inkább tegyem készpénzzé megtakarításaimat? Hova tettem a kocsikulcsokat ma reggel? és még sorolhatnánk. Ha te is olyan vagy, mint a legtöbbünk, akkor a kérdések megválaszolása előtt mindenképp állj meg, és gondolkozz el a problémán. A korunkra jellemző stressz teljesen leterheli agyunkat, kiégeti áramköreinket, és nagyban csökkenti gondolkozási és emlékezési képességeinket, képzelőerőnket és kreativitásunkat – sőt, még azt is megnehezíti, hogy józanul eldöntsük, mit együnk, hova menjünk vagy mekkora hitelt vehetünk fel. A mindennapi stressz hatására feledékenyek és kimerültek vagyunk, és igen gyakran hozunk rossz döntéseket.
David Owen és Chris Maslanka mérnök és rejtvényszakértő ugyanolyan emberek, mint mi – épp ezért döntöttek úgy, hogy összefognak, és megírják az A(gy)erobikot, a könyvet, amely egészen az idegsejtekig megváltoztat minket. A könyvben a legújabb neurológiai kutatásokra alapozott agyfejlesztő feladatokat találjuk – fejtörőket, rejtvényeket, szójátékokat, sudokukat, továbbá kódfejtő, alakzatfelismerő, tükörírásos és számtani feladatokat –, melyek a hatékonyabb működés érdekében átalakítják agyunk struktúráját. élesítik elménket. összpontosítják gondolatainkat. Jobbá teszik memóriánkat. Sőt, még számolási készségeinket is fejlesztik, és arra ösztönöznek, hogy felszabadítsuk a mindennapok egyhangúsága által elnyomott kreativitásunkat. Az egyszerűbb feladatokkal kezdve az A(gy)erobik segítségével felmérhetjük agyi edzettségünket, felismerhetjük erősségeinket és gyengeségeinket, majd összeállíthatjuk saját agyfejlesztő programunkat, melynek változatos feladatai biztosítják majd, hogy képesek legyünk megfelelni a mindennapok kihívásainak.
Ahogy az aerobik jó hatással van a szívünkre és érrendszerünkre, megakadályozza a betegségek kialakulását, és késlelteti az öregedést, a mindennap végzett a(gy)erobikgyakorlatok jó hatással vannak mentális képességeinkre, megakadályozzák a betegségek kialakulását, és késleltetik az agy öregedését. Egy vizsgálat szerint egyetlen napnyi a(gy)erobik két hónappal későbbre tolta az öregedéssel együtt járó memóriaproblémák kezdetét.
Olyan agyat szeretnél, ami dolgozik? Akkor dolgozz rajta!

Leave Your Comment