Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Frei Tamás - Agrárbárók - Magyarország az oroszok csapdájában

Letöltés Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában könyvet pdf, epub és mobi

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.pdf
Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.epub
Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Krimi
  • 496 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633576373
  • Cikkszám: 1042676
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában

Töltse le az ingyenes PDF Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában (pdf, epub és mobi)

Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában leírása

Pedig André már azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a zaklatott múltat.
Tévedett – mert az oroszok nem felejtenek…

André Calvi megint célponttá válik, öngyilkos merénylő támad rá és imádott kislányára, Fruzsikára. Egyetlen másodperc véres drámája a nizzai utcán, amitől minden megváltozik. Szétrobban az élete, hogy aztán számára ismeretlen erők tőrbe csalják és keresztül rángassák a kelet-ukrajnai polgárháború mocskán.
Közben magyar agrárbárók, akik csak a saját pénztárcájukat nézik, Moszkvában árusítják ki országot.
A szövevényes nemzetközi játszmában, Amerika és Oroszország közé szorulva, a magyarok számára nagy a tét: a paksi atomerőmű éppúgy, mint az Adriai tenger mélyéről felhozott Anjou-kincsek, de a gátlástalan milliárdosok miatt hazánk NATO tagsága is veszélybe kerül.
A magyar mezőgazdaságot kézben, a politikai elitet pedig sakkban tartó földesurak először még csak egy zalai vadászkastélyban konspirálnak, később viszont már orosz oligarchákkal, Azerbajdzsánban. A kérdés mindvégig úgy szól, hogy eltaktikázza-e magát a miniszterelnök?

Az Agrárbárók Frei Tamás negyedik akcióregénye. A főhős ezúttal is André, a korábbi három kötetből már jól ismert magyar származású francia titkosügynök, akit ezúttal nehéz lesz felismerni…

Frei Tamás 49 éves, manapság a nevét viselő nemzetközi kávézólánc, a Cafe Frei kiépítésével foglalkozik, miközben a regényírás a szenvedélye és a hobbija. Az egykor nézettségi rekordokat döntő televíziós évek óta három város között osztja meg az idejét. Budapesten, Nizzában és Maimiban él. Könyvei helyszíneit mindig bejárja, ezért is képes valósághűen bemutatni Donyecket, Moszkvát, Tokiót, New Yorkot, vagy éppen Bakut és Marokkót. Az olvasó a különleges “világkörüli utazás” ellenére szinte mindvégig Magyarországról olvas majd, mert az Agrárbárók a kulisszák mögé pillantva a jelenkor Magyarországát próbálja megérteni.

Leave Your Comment