Adriai káprázat

2019-04-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Lendvai Béla - Adriai káprázat

Letöltés Adriai káprázat könyvet pdf, epub és mobi

Adriai káprázat.pdf
Adriai káprázat.epub
Adriai káprázat.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Kaland
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155252839
  • Cikkszám: 1034010
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Adriai káprázat

Töltse le az ingyenes PDF Adriai káprázat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Adriai káprázat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Adriai káprázat (pdf, epub és mobi)

Adriai káprázat leírása

Chris Valentine, a Reuters tudósítója munkája kapcsán visszatér az Adriai-tenger csodálatos városába, Dubrovnikba, ahol hónapokat töltött a délszláv háború idején. Húsz év után felidéződnek benne az értelmetlen pusztítás, a személyes tragédiák, de a feltétlen barátság és a szerelem pillanatai is. Újbóli látogatása során felkeresi régi barátját és segítőjét, Marint, megismerkedik az elbűvölő Sandrával, de találkozik régi szerelmével, a zsarnok férjétől nemrég elvált Petrával is. Chris megdöbbentő helyzettel szembesül, amikor rájön, hogy Sandra Petra lánya. A megrázó felismerésen túl a férfinak egy titokzatos üldözővel is meg kell küzdenie, aki az életére tör. Egy összetört veterán autó azt jelzi, az ámokfutó talán mégis eléri a célját… Mi köze az egykori háborúnak a férfi és a két nő mai sorsához? És mit akar a rejtélyes üldöző?  LENDVAI BÉLA hírügynökségi újságíróként 2009-ben, majd az Adriakék, tengerzöld című útirajzriportkönyvéért 2013-ban is elnyerte Horvátországban a külföldi újságíróknak évente kiosztott Arany Toll-díjat (Zlatna penkala). A rendkívül széleskörű horvátországi tapasztalatai alapján íródott „élménykönyve” a természetből, a tájból, az emberekből, illetve a sztorikból, találkozásokból állt
össze élvezetes történetté. A könyv 2012-es megjelenése óta mindegyik  agyarországi könyvterjesztő hálózat sikerlistáján kategóriájában hónapokig az élbolyban szerepelt.

Leave Your Comment