Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II.

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

A. M. Aranth - Acorenu - Kiválasztva - Holdárnyék - sorozat II.

Letöltés Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II. könyvet pdf, epub és mobi

Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II..pdf
Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II..epub
Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II..mobi


A könyv részletei Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II.

Töltse le az ingyenes PDF Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II. (pdf, epub és mobi)

Acorenu – Kiválasztva – Holdárnyék – sorozat II. leírása

“Amy világa szilánkokra tört. Azok árulták el, akikben feltétel nélkül megbízott: saját szülei és barátai gázoltak a lelkébe. Egyes bűnökre nincs bocsánat.

Amy Soleil vagy ahogy egyesek ismerik, Amaranth azonban erős lány, aki nem fogadja el a vereséget. Tudja, hogy ennyi hazugság és árulás közt csak magára számíthat.

Miután beköltözik a Moonshadow kollégiumába, Leával veszélyes nyomozásba kezd: bármi áron meg akarja tudni, ki állhat a karácsonyi bálon bekövetkezett tragédia mögött, hogy bosszút állhasson rajta. Kutatása során azonban olyan ősi próféciák szövegére bukkan, amelyek szerint a Köd-démon születése mindössze egy apró előjele annak a mindent elsöprő pusztulásnak, amely az egész világot fenyegeti. És csak egyvalaki állhat a sötét áradat útjába. Az, akit a jóslatok így neveznek: Acorenu. Kiválasztott.

Azonban nem csak Amy és társai igyekeznek megtalálni a megjövendölt hőst. A nyomában járnak a fény és az éjszaka gyermekei, a Modeus Carva, és egy titokzatos szekta, a Fagy harcosai is.

És miközben Amy barátaival a Kiválasztottat keresi, óriási seregek sorakoznak fel egymással szemben, hogy megvívják öldöklő háborújukat, amely végleg eldönti: a fény vagy a sötétség népe örökli-e meg a végidők előtt álló világot.”

Leave Your Comment