Ablak a végtelenre

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Böjte Csaba - Ablak a végtelenre

Letöltés Ablak a végtelenre könyvet pdf, epub és mobi

Ablak a végtelenre.pdf
Ablak a végtelenre.epub
Ablak a végtelenre.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Vallás, mitológia
  • 260 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632278322
  • Cikkszám: 1051942
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ablak a végtelenre

Töltse le az ingyenes PDF Ablak a végtelenre fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ablak a végtelenre PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ablak a végtelenre (pdf, epub és mobi)

Ablak a végtelenre leírása

Senki nincs zsákutcában, nincs olyan élet, amelyre az Isten azt mondaná, hogy elveszett, ezen már nem lehet segíteni.

Csaba testvér

Böjte Csaba atya olyan gyakorlati és sokszor életbevágó kérdésekre válaszol, melyekkel szembesülve néha még a vallásukat gyakorlók is elbizonytalanodnak, nem találják a szavakat, hogyan lehetne akár saját maguknak, akár a kereső embereknek vagy a hitükben megerősítésre vágyóknak érthető és befogadható feleletet adni.

Erdő Péter bíboros

Csaba testvér nemcsak angyali türelemmel, hanem remek humorérzékkel fogadja az egyház bűneit és mulasztásait, olykor vaskalapos vélekedéseit kritizáló megjegyzéseket. Nincs tabu téma, nincs kínos feszengés. … A könyvet mélységes hit és derű hatja át.

Irodalmi Jelen

A dévai gyermekistápoló atyának ahhoz is ritka érzéke van, hogy a hitbéli vitákhoz olyan logikus, szemléletes, mindennapi életünkből vett érvrendszert vonultasson fel, amelynek nyomán azon kapjuk magunkat: máris belefeledkeztünk az olvasásba. Azokban is kedvet kelt a hithez, akik maguktól nemigen hajlanának a vallásos szóra.

Megyeri Dávid (Magyar Nemzet)

A stílus rendkívül közvetlen. Sosem gondoltam volna, hogy egy szerzetes leírhat olyat, hogy „na, akkor ezt te is jól megszívtad, Uram”. Pont az ilyenektől válik hihetetlenül emberközelivé, „életszagúvá” az egész. Csaba testvér beenged a magánszférájába, ez teszi hitelessé az egészet.

moly.hu

Felejtsd el az összes félelmet, szorongást keltő téveszmédet Istenről. Csaba testvér megmutatja a szerető, minden hibáddal együtt téged elfogadó istenarcot.

libri.hu

Leave Your Comment