Abba – A legenda

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Carl Magnus Palm - Abba - A legenda

Letöltés Abba – A legenda könyvet pdf, epub és mobi

Abba – A legenda.pdf
Abba – A legenda.epub
Abba – A legenda.mobi


  • Egmont-Hungary
  • Életrajz
  • 456 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789633434147
  • Cikkszám: 1042196
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Abba – A legenda

Töltse le az ingyenes PDF Abba – A legenda fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Abba – A legenda PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Abba – A legenda (pdf, epub és mobi)

Abba – A legenda leírása

Az ABBA – A legenda című könyv arról mesél, hogyan sikerült Agnethának, Björnnek, Bennynek és Anni-Fridnek az, amivel egyetlen svéd popegyüttes sem dicsekedhet: tíz év leforgása alatt olyan popzenét írtak és adtak elő, amely messze túlszárnyalta hazájuk határait, és amelyet az egész világon ismertek és istenítettek. A csapatot több mint negyven éve alapították, harmincegy évvel ezelőtt oszlott fel, de a varázs még mindig nem múlik el. A nemzetközi sikerű Mamma Mia! című musicalnek és a belőle készült filmnek köszönhetően az ABBA most is több mint 1 millió CD-t ad el évente, és ezzel továbbra is a világ legnépszerűbb együttesének számít.
Az író, Carl Magnus Palm részletesen beszámol a sikertörténetről, többek között arról, mivel foglalkoztak az együttes tagjai a nagy találkozás előtt, hogyan ismerkedett és házasodott össze a két szerelmes pár azért, hogy aztán a csúcson elváljanak, hogyan élték meg a sikerekkel teli 70-es éveket, és mihez kezdtek a nagy csapat feloszlása után.
Palm immár tizenöt éve ír és gyűjti az információkat az ABBA-ról. Számos könyvet írt a történetükről angol nyelven, és egyet svédül is publikált. A Polar Music tanácsadója szó szerint mestere a témának!
Ez a könyv az első svéd nyelvű, teljes körű életrajz az együttesről.

Leave Your Comment