A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

2019-03-22   |   by admin

A könyv tartalma:

VALLÓ LÁSZLÓ - A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Letöltés A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek könyvet pdf, epub és mobi

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek.pdf
A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek.epub
A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek.mobi


A könyv részletei A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Töltse le az ingyenes PDF A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek (pdf, epub és mobi)

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek leírása

Tudta, hogy a brokkoli gazdag a C-, B1-, B2- és E-vitamintartalma, és lassítja a rákos folyamatok, pl. a vastagbéldaganat kialakulását?
Tudta, hogy a cékla kiemelkedő az ásványianyag-tartalma: kálium,foszfor, kalcium. Ezen anyagok nélkülözhetetlenek a tavaszi fáradtság legyőzéséhez? … br>Tudta, hogy a csicsóka a cukorbetegek burgonya helyett korlátlanul fogyaszthatják, továbbá csökkenti a vércukorszintet, javítja a máj működését?
Tudta, hogy a padlizsán a fogyókúrás étrend fontos része, mert nagy a rosttartalma, emellett tisztítja a májat és a vesét?
Összesen 27 zöldségről tudunk meg hasonló ismereteket, továbbá zöldségenként 2-3 újszerű receptet, valamint termesztési tanácsokat is kapunk.

Leave Your Comment