A zen diéta forradalma

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Martin és Philippa Faulks -  A zen diéta forradalma

Letöltés A zen diéta forradalma könyvet pdf, epub és mobi

A zen diéta forradalma.pdf
A zen diéta forradalma.epub
A zen diéta forradalma.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 200 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789630976589
  • Cikkszám: 1024548
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei A zen diéta forradalma

Töltse le az ingyenes PDF A zen diéta forradalma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A zen diéta forradalma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A zen diéta forradalma (pdf, epub és mobi)

A zen diéta forradalma leírása

A kötetben közreadott módszer a zen mesterek bölcsességét a legújabb kutatási eredményekkel ötvözi. Nem egyszerű fogyókúra, sokkal inkább egy életmód – a testsúlycsökkentés és jó közérzet forradalmian új módszere és programja.
Apró, folyamatos változások sorozata, mely egy életen át elkísér, hogy napról napra egyre jobban érezhessük magunkat. Minden változás, minden kis lépés sikerélményt nyújt, életerőt, harmóniát, jó közérzetet biztosítva egy életen át. Nincs szükség nagy elhatározásokra és fogadalmakra – az apró, következetesen megtett lépések sorozata mindenkiből a lehető legjobbat hozza ki.

Ez a könyv a testsúlyom kézbentartására fordított évek tapasztalatait sűríti össze – a diétát és a gyakorlatokat. Mindent kipróbáltunk, amit itt olvasol, és tényleg működik. Ezennel a kezedbe adjuk a testsúlyod, a megjelenésed és az egészséged karbantartásának eszközét. Csak be kell tenned a kulcsot a zárba, és kinyitni az új világba vezető ajtót.

Philippa Faulks

Leave Your Comment