A zavarspecifikus pszichodráma-terápia

2019-04-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Reinhard Krüger - A zavarspecifikus pszichodráma-terápia

Letöltés A zavarspecifikus pszichodráma-terápia könyvet pdf, epub és mobi

A zavarspecifikus pszichodráma-terápia.pdf
A zavarspecifikus pszichodráma-terápia.epub
A zavarspecifikus pszichodráma-terápia.mobi


  • L’Harmattan Kiadó
  • Pszichológia
  • 496 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634142652
  • Cikkszám: 1056106
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei A zavarspecifikus pszichodráma-terápia

Töltse le az ingyenes PDF A zavarspecifikus pszichodráma-terápia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A zavarspecifikus pszichodráma-terápia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A zavarspecifikus pszichodráma-terápia (pdf, epub és mobi)

A zavarspecifikus pszichodráma-terápia leírása

Reinhard T. Krüger a pszichodráma-pszichoterápiát a belső mentalizációt külső játékon keresztül megvalósító módszerként értelmezi. Ezen az alapon differenciálja és bővíti ki a pszichodráma pszichoterápia elméletét és gyakorlatát. Krüger rendszerbe foglalja Moreno és más pszichodramatikusok pszichodráma-pszichoterápiás tapasztalatait és megalkotja a borderline és más személyiségzavarban szenvedők, traumatizált, szorongásos zavarban, depresszióban, vagy szenvedélybetegségben szenvedők, öngyilkossági késztetésekkel vagy gyásszal küzdők zavarpspecifikus pszichodráma-pszichoterápiájának modelljeit. A javasolt eljárásmódok mind egyéni terápiában, mind csoportterápiában alkalmazhatók. A szerző 117 esetpéldán keresztül világítja meg mondandóját, melyek gyakran teljes terápiás folyamatokat írnak le. E könyv rendszerezettségén keresztül a pszichodrámapszichoterápia tapasztalatai elérhetővé válnak más terápiás iskolában képződött pszichoterapeuták számára, de hasznos olvasmány lehet segítő foglalkozásúaknak is. Olyan cselekvési módokat találhatnak a könyvben, ami munkájukat zavarspecifikusan hatékonyabbá és elevenebbé teszi.

DR. REINHARD KRÜGER pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos, pszichodráma pszichoterapeuta. Egyéni magánrendelésben dolgozik Großburgwedelben és az Edenkoben/Überlingen Moreno Intézet orvos-vezetője.

Leave Your Comment