A Wall Street farkasa

2019-06-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Jordan Belfort - A Wall Street farkasa

Letöltés A Wall Street farkasa könyvet pdf, epub és mobi

A Wall Street farkasa.pdf
A Wall Street farkasa.epub
A Wall Street farkasa.mobi


 • Libri Könyvkiadó Kft
 • Életrajz
 • 625 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789633103135
 • Cikkszám: 1007339
 • Nyelv: Magyar
 • Kiadás éve:
 • A könyv részletei A Wall Street farkasa

  Töltse le az ingyenes PDF A Wall Street farkasa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Wall Street farkasa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés A Wall Street farkasa (pdf, epub és mobi)

  A Wall Street farkasa leírása

  A pénz sosem elég. Jordan Belfort becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. 
  1987-et írunk. A Wall Street a világtőzsde epicentruma, ahol a zabolátlan mohóság és az ócska csillogás közepette tucatjával bukkannak fel és tűnnek el a milliomosok. Jordan ebből a közegből indul, és a kilencvenes évek amerikai pénzügyi világának leghírhedtebb figurájává válik. A válság hamvaiból építi fel saját brókercégét, amely egy atombomba hatékonyságával gyűri maga alá egész Amerikát. Ő lesz a Wall Street farkasa – annyi pénzt keres és annyit költ luxusautókra, jachtokra, drogokra, nőkre, amennyit földi halandó elképzelni sem tud. Korrupció és bűnök szegélyezik a sikeréhez vezető utat, és FBI ügynökök lihegnek a nyomában. Fiatal tőzsdeügynökök istenítik és vakon teljesítik az utasításait. Jordan nagyon magasra jut, ahonnan nagyon mélyre zuhan – végül csalás és pénzmosás vádjával 20 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélik. A Wall Street farkasa hihetetlen, de igaz történet, melyből Martin Scorsese készített filmet Leonardo DiCaprio főszereplésével. 
  “Miért mondom el ezeket? Azért, mert szeretném, ha megtudnák, ki vagyok voltaképpen, és még inkább azt, hogy ki nem. És mert van két gyerekem, és tudom, hogy egy nap elébük kell állnom a magyarázattal. El kell magyaráznom nekik, hogy miként lehetett, hogy az az apa, aki ma elviszi őket a meccseikre, aki ott van minden szülői értekezleten, aki péntek esténként otthon marad, hogy vacsorát rittyentsen nekik a hűtőszekrény morzsalékaiból, valaha egy visszataszító szörnyeteg volt.”

Leave Your Comment