A voodoo mágia gyakorlata

2019-07-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Papa Shanga - A voodoo mágia gyakorlata

Letöltés A voodoo mágia gyakorlata könyvet pdf, epub és mobi

A voodoo mágia gyakorlata.pdf
A voodoo mágia gyakorlata.epub
A voodoo mágia gyakorlata.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 150 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155342776
  • Cikkszám: 1059062
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A voodoo mágia gyakorlata

Töltse le az ingyenes PDF A voodoo mágia gyakorlata fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A voodoo mágia gyakorlata PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A voodoo mágia gyakorlata (pdf, epub és mobi)

A voodoo mágia gyakorlata leírása

A VOODOO név a benin “Vodun” szóra vezethető vissza, ahonnét a legtöbb nyugat-indiai rabszolga származott, és kiknek utódait még ma is főként a karibi térségben találhatjuk meg. Az egyház ebben a kultuszkomplexumban a pogányság ördögi megnyilvánulását látta és megpróbált vele – mindenesetre hasztalanul – harcolni.
Sajnos ez idáig csak nagyon kevés használható olvasmányt találni a voodoo kultuszról, kiváltképpen a gyakorlásra vonatkozó könyveket, hogy megismerkedhessünk a voodoo-mágia anyagával, tanítható legyen és mágikusan tovább képezhessük önmagunkat. A voodoo-mágia a világ előtt messzemenőkig rejtve maradt és lényegében csak Haitire korlátozódott. Így tudott a voodoo-mágia, részben a mi szélességi fokunkon megtelepedni.
Az író tapasztalati és tanulóidejét egy Maracaiból származó venezuelai voodoo-papnál töltötte, aki megtanította őt a régi rítusokra és a mágikus hívásra. Ebben a könyvbe kívánjuk a legérdekesebb mágikus tapasztalatokat lejegyezni. De különösen a voodoo-mágia gyakorlati részét akarjuk behatóan elmagyarázni.
Ezen a helyen ki kell hangsúlyoznunk, hogy minden hívó és rituális szöveget nagybetűvel szedtünk ki, amellyel a rituális formulákat és a szellemidézéseket könnyebben felismerhetjük. Az idézőszövegben az adott (név) jelenik meg, az áldozat nevét nem kell megadni, akit meg akarunk babonázni. A voodoo tartalmának és tematikájának könnyebb megértése céljából a könyv végéhez csatoljuk az idegen kifejezések és szavak jegyzékét.

Leave Your Comment