A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Sabine Lipan - A világ csodái - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás

Letöltés A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás könyvet pdf, epub és mobi

A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás.pdf
A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás.epub
A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás.mobi


A könyv részletei A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás

Töltse le az ingyenes PDF A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás (pdf, epub és mobi)

A világ csodái – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás leírása

A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás sorozatának e kötete az ókori világ hét csodájával, a világ hét természeti csodájával és a modern világ hét csodájával ismerteti meg a gyerekeket. Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad: Az ókori világ melyik csodája létezik ma is? Kik voltak a gladiátorok? Melyik a leghíresebb maja város? Hogyan épülnek a hidak? Melyik a leghíresebb New York-i toronyház? Melyik torony vonzza leginkább a villámokat? Hogyan keletkezett a Grand Canyon? Milyen csodavilágokat rejt a tenger?

A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás ismeretterjesztő sorozata 8–12 éves gyerekek számára készül. A kisiskolások, illetve kiskamaszok érdeklődését felkeltő fotókkal és vicces rajzokkal gazdagon illusztrált könyvekből szórakozva lehet tanulni. A sok meglepő tényen, érdekességen kívül egyszerű, otthon is elvégezhető kísérletek és szakértőkkel készített interjúk is találhatók a kiadványokban, melyeket a kihajtható „felfedezőoldalak” tesznek különlegessé.

Leave Your Comment