A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Lori Lite - A Vidra-öböl - relaxációs mesekönyv

Letöltés A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv könyvet pdf, epub és mobi

A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv.pdf
A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv.epub
A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv.mobi


A könyv részletei A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv

Töltse le az ingyenes PDF A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv (pdf, epub és mobi)

A Vidra-öböl – relaxációs mesekönyv leírása

E kedves mesekönyv hősei, a kis sellő és a vidrák megtanítják gyermekünknek a mélylégzés helyes technikáját, melynek segítségével gyorsan megnyugtathatja magát, hatékonyan csökkentheti szorongását, dühét, sőt, még az átélt fizikai fájdalom intenzitását is.

“A mélylégzés az egyik legegyszerűbb relaxációs gyakorlat. Stresszes, szorongáskeltő helyzetekben hajlamosak vagyunk szaporán és felszínesen lélegezni, amivel fenntartjuk feszült állapotunkat. Ha gyermekünk elsajátítja a lassú ütemű mélylégzést, könnyebben meg tud majd nyugodni, képes lesz uralni szorongását és agresszióját.”

Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus

“Gyógypedagógusként autista, Asperger-szindrómás és más speciális szükségletű gyerekekkel dolgozom, akiknek komoly nehézséget okoz az érzelmeik szabályozása. Lori Lite könyvei óriási segítséget jelentenek számomra. A gyerekek rendszeresen használják a légzéstechnikákat, amikor szoronganak vagy dühösek. Köszönöm!”

K. M. Checo gyógypedagógus

Leave Your Comment