A végzet barlangjai

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Morgan - A végzet barlangjai

Letöltés A végzet barlangjai könyvet pdf, epub és mobi

A végzet barlangjai.pdf
A végzet barlangjai.epub
A végzet barlangjai.mobi


A könyv részletei A végzet barlangjai

Töltse le az ingyenes PDF A végzet barlangjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A végzet barlangjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A végzet barlangjai (pdf, epub és mobi)

A végzet barlangjai leírása

A Trónok harca és a Hidegen tálalva keveredik Richard Morgan eposzi trilógiájának zárókötetében, amely Az acél emlékével és A holtak szavával robbant be a fantasy világába.

Ringil Eskiath, a kelletlen hős, akit mocskos degeneráltnak bélyegeznek meg még azok is, akik a segítségéért folyamodnak, messzire utazott Illwrack Fattyú, a halhatatlan mágus-harcos nyomát keresve. Társaitól, Sárkányvész Egartól és Archethtől elválasztva a lelkét kockáztatja, hogy elsajátítsa azt a halálos mágiát, amely szembeszállhat a Fattyú hatalmával. Míg Archeth és Sárkányvész vérrel és szenvedéssel teli útjuk során régóta elfeledett rejtélyekre derít fényt, addig Ringilnek elképzelhetetlen próbákat kell kiállnia, amellyel életét és létezését teszi kockára.

Leave Your Comment