A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Philip K. Dick - A végső igazság + Jones kezében a világ - könyvcsomag

Letöltés A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag könyvet pdf, epub és mobi

A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag.pdf
A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag.epub
A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag.mobi


A könyv részletei A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag

Töltse le az ingyenes PDF A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag (pdf, epub és mobi)

A végső igazság + Jones kezében a világ – könyvcsomag leírása

A csomag az alábbi köteteket tartalmazza:

A végső igazság

Az emberiség zárt földalatti bunkerekben él, és fegyvereket gyárt ahhoz a háborúhoz, ami elől elmenekültek. Tizenöt éve naponta sugározzák nekik a felvételeket a véget nem érő pusztításról, elhiszik a hazafias propagandát, hogy csak a Védelmezőben bízhatnak, és mind azt a napot várják, amikor a háború végre véget ér, és újra felmehetnek a napfénybe. Ám amikor az egyik bunker vezetője a tiltás ellenére a felszínre merészkedik, sokkoló igazsággal szembesül: Kelet és Nyugat békét kötött. Az egész bolygót egy kisszámú elit lakja, akik mindent megtesznek, hogy megőrizzék kivételezett helyzetüket.

Jones kezében a világ

Floyd Jones egy mogorva, esetlen és feltehetően őrült fickó, mégis igen rövid idő alatt lesz vásári mutatványos mutánsból egy egész bolygó vezetője. Ezt két hihetetlen képességének köszönheti: hogy előre látja a jövőt, és hogy képes rávenni az embereket az álmodozásra egy olyan világban, ahol be lett tiltva.

 

A posztnukleáris messiás baljós története Philip K. Dick keze alatt épp annyira aprólékosan realista írás, mint amennyire profetikus. A bizarr mutánsok, hermafrodita szexelőadók és csillagközi lények mellett a regény halálos pontossággal ábrázolja azt a vágyunkat, hogy higgyünk: valamiben, bármiben.

Leave Your Comment