A végső dolgok országában

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Paul Auster - A végső dolgok országában

Letöltés A végső dolgok országában könyvet pdf, epub és mobi

A végső dolgok országában.pdf
A végső dolgok országában.epub
A végső dolgok országában.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Regény
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155915840
  • Cikkszám: 1069834
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A végső dolgok országában

Töltse le az ingyenes PDF A végső dolgok országában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A végső dolgok országában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A végső dolgok országában (pdf, epub és mobi)

A végső dolgok országában leírása

“Erőteljes, enigmatikus, élénk képzelőerőre épülő, művészi történet… A pokol egyik legjobb modern leírása.” – The Washington Post

Anna Blume testvére eltűnt. Anna tudja, hova ment: egy városba, amely teljes zűrzavarba süllyedt. A testvére nyomába ered – vajon megtalálja? 

Auster korai regénye a nyugtalanító, távoli jövőben játszódik, egy olyan városban, amelynek lakói többségükben hajléktalanok. A szemétben turkálnak, élelmet és használati tárgyakat keresnek, ipar nincs. A kormányzat teljesen megfoghatatlan, nem biztosít semmit az embereknek, csak a korrupció letéteményese. Anna mocsokban és törmelékben gázol. Testvérének már több hónapja nyoma veszett; újságíróként érkezett a városba, talán még életben van, de lehet, hogy már nincs.

Auster disztópiája zaklató képet fest arról a helyzetről, amelyben a társadalom teljesen szervezetlenné válik. Hogyan élhet túl az ember egy posztapokaliptikus közegben?

Leave Your Comment