A varázsló birodalma

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Lev Grossman - A varázsló birodalma

Letöltés A varázsló birodalma könyvet pdf, epub és mobi

A varázsló birodalma.pdf
A varázsló birodalma.epub
A varázsló birodalma.mobi


A könyv részletei A varázsló birodalma

Töltse le az ingyenes PDF A varázsló birodalma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A varázsló birodalma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A varázsló birodalma (pdf, epub és mobi)

A varázsló birodalma leírása

Quentin Coldwatert száműzték Filloryból, a mesés világból, amiben hitt és amit egész életében keresett. Vesztenivaló híján most visszatér varázslatos utazásainak kiindulópontjába, a Varázskapu Egyetemre, ám nem telik el sok idő, és a múlt kísérteni kezdi. Egy ragyogó elméjű fiatal egyetemistával együtt hamarosan útra kel, előbb az Antarktiszra, ahol régi barátokkal találkozik, majd egy szürke mágiával és elkeseredett, kétes alakokkal teli világba. Eközben Fillory mágikus határai gyengülni kezdenek, és északról egy barbár sereg támadást indít ellene. Eliotnak és Janetnek – Filloy királyának és királynőjének – hajóra kell szállniuk, hogy elvégezzenek egy veszélyes, utolsó küldetést.
Kisvártatva olyan események sora veszi kezdetét, ami nem csak Filloryt és minden varázslatosat, hanem az egész Földet is pusztulásba taszíthatja. Quentinnek pedig mindent kockára kell tennie, ezúttal azonban a tét már nem csak a saját boldogsága.
A varázsló birodalma egy fordulatos thriller és egy epikus fantasy találkozása, hősies történet a szerelemről és megváltásról, egy fiú férfivá éréséről, egy tanonc mesterré válásáról és egy megtört birodalom felemelkedéséről. Lev Grossman A varázslók-trilógiájának letehetetlenül lendületes, végtelenül eredeti befejezése a 2014-es megjelenését követően szinte minden tudományos-fantasztikus toplista élén végzett, szerzője pedig a modern fantasy koronázatlan királyává vált.

  • Lev Grossman valami egészen különlegeset alkotott: egy trilógiát, ami minden egyes résszel csak jobb lett. A varázsló birodalma pazar és meglepetésekkel teli, ugyanakkor kellemesen ismerős élmény. Irodalmi tökély azoknak, akik sok időt töltöttek el a szekrényük belsejének tanulmányozásával.”

Erin Morgenstern

  • „Szívszaggató és mocskos, félelmetes és gyönyörű – mint minden jó varázslat, A varázsló birodalma is több mint részeinek az egésze. És a fenébe is… ebben történnek a legklasszabb varázslatok, amiket valaha olvastam.”

Maggie Stiefvater

Leave Your Comment