A vallások, az állam és a szólás szabadsága

2019-06-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Koltay András - A vallások, az állam és a szólás szabadsága

Letöltés A vallások, az állam és a szólás szabadsága könyvet pdf, epub és mobi

A vallások, az állam és a szólás szabadsága.pdf
A vallások, az állam és a szólás szabadsága.epub
A vallások, az állam és a szólás szabadsága.mobi


A könyv részletei A vallások, az állam és a szólás szabadsága

Töltse le az ingyenes PDF A vallások, az állam és a szólás szabadsága fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A vallások, az állam és a szólás szabadsága PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A vallások, az állam és a szólás szabadsága (pdf, epub és mobi)

A vallások, az állam és a szólás szabadsága leírása

A vallás ma is világot formáló, alakító erő, ezért a vallás mint jelenség a világi állam jogrendszerét szüntelenül régi és új kihívások elé állítja. A valláshoz, vallási alapon meghatározott kulturális identitáshoz való viszony minden állam alkotmányos identitásának kulcskérdése.
Koltay András megalapozott tekintéllyel bír a szólásszabadság és a médiajog kérdéseiben. Jelen kötete a szólásszabadság kitüntetett, érzékeny és aktuális kérdéseiről írt tanulmányok csokra, melyek a vallás- és a szólásszabadság határkérdéseit elemzik. Teszik ezt az alapjogi dogmatika és a jogászi érvelés teljes eszköztárával, az európai jogi környezet átfogó elemzésével.
Meggyőződésem, hogy a jelen kötet nemcsak az alapjogi konfliktusok iránt érdeklődő szakmai közönség számára lesz megkerülhetetlen, hanem a vallási kérdések megértésére törekvő olvasó figyelmére is számot tarthat.
Schanda Balázs

Leave Your Comment