A vadgalamb és a szarka

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Benedek Elek - A vadgalamb és a szarka

Letöltés A vadgalamb és a szarka könyvet pdf, epub és mobi

A vadgalamb és a szarka.pdf
A vadgalamb és a szarka.epub
A vadgalamb és a szarka.mobi


A könyv részletei A vadgalamb és a szarka

Töltse le az ingyenes PDF A vadgalamb és a szarka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A vadgalamb és a szarka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A vadgalamb és a szarka (pdf, epub és mobi)

A vadgalamb és a szarka leírása

A magyar irodalom Nagy Mesemondója, Benedek Elek meséi a legkisebbek számára nyújtanak várhatóan felejthetetlen élményeket. A magyar ifjúsági irodalom egyik legnevesebb, de idehaza kissé elfelejtett alkotójának életműve most teljes egészében elérhető lesz, kéthetente kínálva valódi és hiteles, a székely néplélekben gyökerező tündérvilágot az esti mesék hallgatóinak és olvasóinak egyaránt.

A kötet meséi: A csudaerejű sár – Gyöngyvirág Palkó – A bárány mája – A szegény ember szőlője – Fadöntő – A ljetavai pap – Ördög Jánoska – A vadgalamb és a szarka – A griffmadár – Kacor király – Mezőszárnyasi – A cigány a pokolban

Leave Your Comment