A vadász éjszakája

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

R. A. Salvatore - A vadász éjszakája

Letöltés A vadász éjszakája könyvet pdf, epub és mobi

A vadász éjszakája.pdf
A vadász éjszakája.epub
A vadász éjszakája.mobi


  • Delta Vision KFT.
  • Fantasy
  • 576 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633950715
  • Cikkszám: 1030228
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A vadász éjszakája

Töltse le az ingyenes PDF A vadász éjszakája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A vadász éjszakája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A vadász éjszakája (pdf, epub és mobi)

A vadász éjszakája leírása

Miután a Csarnok Vándorai ismét egyesültek, Drizzt Do’Urden úgy vélte, hogy végre sikerült kilépnie a sötétségből. A sötétség azonban nem engedi könnyen áldozatát.
A Démonháló mélyén Lolth istennő, a hazugságok és az árnyékok Úrnője hevesen tombol dühében.
Istennője akaratának engedelmeskedve Quenthel Baenre nagyasszonyanya oly nagyszabású tervet dolgoz ki Drizzt érzelmi és lelki megtörésére, amely alapjaiban rengeti meg Menzoberranzan Uralkodó Tanácsát.
Miután az orgyilkos Artemis Entrerit a drow-k ismét elhurcolják Mélysötétbe, elátkozza Drizzt nevét, de nem feledheti, hogy hajdani ellensége mit tett érte.
Drizzt, a csavargó drow a halálnál is nehezebb sorstól akar megmenteni egy régi barátot, és ezért a sötétség mélyére kell vezetnie a Vándorok újonnan egyesülő csapatát, egészen Gauntlgrym gyomráig, ahol élőholtak kísértenek, ahol a sötételfek új várost alapítottak és ahol bármiféle veszedelem előfordulhat.

A kritikusok és a rajongók által is méltán elismert Vándorokat követően a bestselleríró R.A. Salvatore újabb, ördögi sötételfekkel és nyaktörő csatajelenetekkel fűszerezett Drizzt kalandot tár az olvasók elé. Akik belekezdenek a végtelenül fordulatos történetbe, nem tudják majd letenni a könyvet a kezükből.

Leave Your Comment