A Tükrök Ura

2019-07-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Madeleine Féret-Fleury - A Tükrök Ura

Letöltés A Tükrök Ura könyvet pdf, epub és mobi

A Tükrök Ura.pdf
A Tükrök Ura.epub
A Tükrök Ura.mobi


A könyv részletei A Tükrök Ura

Töltse le az ingyenes PDF A Tükrök Ura fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Tükrök Ura PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Tükrök Ura (pdf, epub és mobi)

A Tükrök Ura leírása

Hogy megmentse Atlantiszt, a fiatal Adel győzelmet aratott a Fekete Királynő felett: kiszabadította Lédát, hasonmását az elsüllyedt földrészen. De a borzalmas boszorkány elmenekült, és a Tíz Királyság biztonságát továbbra is veszély fenyegeti. Adel küldetése tovább folytatódik. Ez a küldetés veszélyes és beláthatatlan. A Fekete Királynő valóban Claire Pullman-nak, Adel anyjának gonosz ikertestvére?!
Ki a titokzatos Tükrök ura, aki irányítja a Fekete Királynő sötét terveit? Adel nyomozása egészen a Kígyók Szigetéig tart, ahol a szürnyűséges Gorgók uralkodnak.

FANTASZTIKUS UTAZÁSÁNAK VÉGÉRE JUTVA ADEL-NAK SIKERÜL-E ÖSSZEGYŰJTENIE SORSÁNAK KULCSAIT?

Leave Your Comment