A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban

2019-04-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Bencsik Andrea - A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban

Letöltés A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban könyvet pdf, epub és mobi

A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban.pdf
A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban.epub
A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban.mobi


A könyv részletei A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban

Töltse le az ingyenes PDF A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban (pdf, epub és mobi)

A tudásmenedzsment elméletben és gyakorlatban leírása

A gyakorló tanácsadó nézőpontjából közelítettem Bencsik Andrea művéhez, és nagy örömömre szolgált, hogy rengeteg olyan elemet találtam benne, ami segítheti a tudásmenedzsment korszerű szemléletének terjesztését a magyarországi szervezetek körében. A könyv esélyt ad arra, hogy közös nyelvet beszélhessen a megbízó és a tanácsadó. Legfőbb értéke, hogy segít eligazodni a TM fogalomrendszerében, és világos vonalvezetéssel teremti meg a kapcsolatot az elmélet és gyakorlat között. A jó és tanulságos példák bemutatása nem csupán a könyv hitelességét növeli, de lehetőséget ad az olvasónak arra, hogy belegondoljon saját szervezete helyzetébe, kihívásaiba, lehetőségeibe a tudáskezelés terén.
Ajánlom a könyvet a felsőoktatásban részt vevő hallgatóknak; az egyik legdinamikusabban fejlődő, legnagyobb jövő előtt álló szervezetfejlesztési területen kaphatnak olyan útravalót, amivel akár egy hivatást is megalapozhatnak. Legalább ilyen jó szívvel ajánlom a művet a gyakorló szakemberek figyelmébe; a könyvből megszerezhető tudás hasznosításával egy fontos területen állhatnak a szervezetük fejlesztési folyamatának élére!

Gyulay Tibor, tudásmenedzsment szakértő

Leave Your Comment