A Toynbee-átalakító E-KÖNYV

2019-03-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Ray Bradbury - A Toynbee-átalakító E-KÖNYV

Letöltés A Toynbee-átalakító E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A Toynbee-átalakító E-KÖNYV.pdf
A Toynbee-átalakító E-KÖNYV.epub
A Toynbee-átalakító E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 215 oldal
  • eISBN: 9786155442308
  • Cikkszám: 1037751
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Toynbee-átalakító E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A Toynbee-átalakító E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Toynbee-átalakító E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Toynbee-átalakító E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A Toynbee-átalakító E-KÖNYV leírása

A világ egyetlen idõutazója száz év elteltével végre feltárja a titkát. Az Orient Expresszen egy kísértet is utazik. Egy öregember a rendezett múltján keresztül a végzetes jövõjét próbálja megváltoztatni.
A Toynbee-átalakító egy olyan gyûjtemény, mely Bradbury régi és új olvasóit egyaránt megszólítja. A legtöbb történet életünk ismerõs szobáiban és tájain, gyakori gondolatainkban és emlékeinkben kezdõdik, hogy aztán a képzelet legtávolabbi zugaiba repítsen. Bradbury lebilincsel bennünket, ahogy a történetei kibontakoznak, és a valóság titkos repedéseiben feltárul a csodálatos és a váratlan.

Leave Your Comment