A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig

2019-07-05   |   by admin

A könyv tartalma:

A történelem fortélya - A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig

Letöltés A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig könyvet pdf, epub és mobi

A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig.pdf
A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig.epub
A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig.mobi


A könyv részletei A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig

Töltse le az ingyenes PDF A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig (pdf, epub és mobi)

A történelem fortélya – A magyar demokrácia az átmenettől napjainkig leírása

A Méltányosság Politikaelemző Központ 10 éves fennállását ünnepli. 2007-ben azért alakítottuk ezt a céget, mert kissé untuk már, hogy a hazai politikai elemzések nagy része látványosan pártos. Nekünk is megvolt persze a politikai értékrendünk (ahány elemzőnk, szinte annyiféle), de egyáltalán nem akartuk, hogy a közönség félszavakból is értsen minket.

Ne értsen!

Azaz értsen, de ne az előtt, hogy elolvasná, amit írunk. Kezdettől azt mondtuk: van két specialitásunk: Nyugat-Európa és a magyar történelem. Ha sakknyelven fogalmaznánk: E2. Persze mattolni senkit nem akarunk, rosálni még kevésbé.

Hét tanulmány geopolitikáról, demokráciáról, politikai pártokról, személyiségekről, migrációról, filmekről s magáról a politikai elemzésről.

Így látjuk és így írunk mi!

Leave Your Comment