A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv

2019-06-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Rejtő Jenő - A tizennégykarátos autó - Könyv + Hangoskönyv

Letöltés A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi

A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv.pdf
A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv.epub
A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv.mobi


A könyv részletei A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv

Töltse le az ingyenes PDF A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv (pdf, epub és mobi)

A tizennégykarátos autó – Könyv + Hangoskönyv leírása

A kiadvány leírása:A keménytábla-borítós kiadvány a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2008-ban kiadott, közel 7 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása. (A borítón belül a hangoskönyvet tartalmazó cédé átlátszó tálcán helyezkedik el.)A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A tizennégy karátos autó főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható. 
Tartalom – A tizennégy karátos autóEgy misztikusan el- és feltünedező Alfa-Romeó sportkocsi forgószélként ragadja magával Gorcsev Ivánt, a „Nobel-díjas” ifjú matrózt, szerelmét, Anette-et, Vanek urat, a megrögzött civilt, továbbá Vendriner urat, a kiöregedett cirkuszi oroszlánt, és a marseille-i kikötő megannyi lenyűgözően mulatságos alakját egy, a kikötővárostól a Szaharáig tartó fergeteges kalandra.

Leave Your Comment