A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Winter Morgan - A titkos kincs - Grieferek ligája első könyv

Letöltés A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv könyvet pdf, epub és mobi

A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv.pdf
A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv.epub
A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv.mobi


A könyv részletei A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv

Töltse le az ingyenes PDF A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv (pdf, epub és mobi)

A titkos kincs – Grieferek ligája első könyv leírása

Vajon meg tudja védeni Noah és Violet az elbűvölt könyvet, hogy megmenthessék a világukat? – Egy új sorozat A gyémántkard küldetés szerzőjétől.
A kincsvadászok és világ védelmezői, Noé és Violet rábukkannak egy ládára a dzsungel templomban. A kincsesláda tartalmaz egy ritka varázskönyvet, ami a gyémántkardot és páncélt rendkívül erőssé változtatja. Daniel, aki a grieferek ligájának vezére, csak magának szeretné a varázskönyvet. Noah-nak és Violetnek meg kell küzdenie grieferekkel, beleértve a trükkös és rendkívül erős szivárvány grieferekkel is.

A grieferek sok trükkös taktikát bevetnek, hogy ellopják a varázs könyvet és felhasználhassák a világ elpusztítására. Noah-nak és Violetnek egy nagyon jó tervre lesz szüksége, hogy elrejtsék a könyvet a grieferek elől és életben is maradjanak. 

Sikerül vajon a duónak egyedül megoldania a helyzetet, vagy másokra is szükség lesz, hogy megvédjék a világot a grieferek gonosz szövetségétől? Kövessétek nyomon kalandjaikat ebben az új sorozatban!

Leave Your Comment