A tigris utazása

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen Houck - A tigris utazása

Letöltés A tigris utazása könyvet pdf, epub és mobi

A tigris utazása.pdf
A tigris utazása.epub
A tigris utazása.mobi


A könyv részletei A tigris utazása

Töltse le az ingyenes PDF A tigris utazása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tigris utazása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tigris utazása (pdf, epub és mobi)

A tigris utazása leírása

Öt mitikus kínai sárkány és a nyílt tenger várja a tizenkilenc éves Kelsey-t, aki nekivág harmadik küldetésének – ezúttal, hogy megszerezze Durga istennő fekete gyöngysorát, és megszabadítsa szeretett Renjét a tigris átoktól és hirtelen támadt amnéziájától.
Ren rosszfiú öccsének, Kishannak azonban más tervei vannak, és a két fivér ringbe száll Kelsey kegyeiért, miközben együtt próbálnak túljárni mindazok eszén, akik útjukat állják céljaik elérése során.
A tigris utazása, a Tigris-sorozat harmadik kötete egy lebilincselő történetet varázsol elénk, tele misztikus teremtményekkel, összetört szívekkel és olyan kalandokkal, amelyek hatására mindvégig tűkön ülünk és rágjuk a körmünket, miközben Kelsey, Ren és Kishan hajója a végzetük felé úszik.

Leave Your Comment