A tigris átka – kemény kötés

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen Houck - A tigris átka - kemény kötés

Letöltés A tigris átka – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

A tigris átka – kemény kötés.pdf
A tigris átka – kemény kötés.epub
A tigris átka – kemény kötés.mobi


A könyv részletei A tigris átka – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF A tigris átka – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tigris átka – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tigris átka – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

A tigris átka – kemény kötés leírása

Szenvedély. Sors. Hűség.
Kockáztatnád mindezt azért, hogy megváltoztasd a végzeted?
Amikor Kelsey Hayes azon gondolkodott, vajon mit fog csinálni ezen a nyáron, álmában sem jutott volna eszébe, hogy egy háromszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni. Egy rejtélyes fehér tigrissel, akit Rennek hívnak. A világ túlsó felén.
Pedig pontosan ez az, ami történt.
Szembeszállva sötét erőkkel, bűvös mágiával és misztikus világokkal, ahol semmi sem az, aminek látszik, Kelsey mindent kockára tesz, hogy megfejtsen egy ősi próféciát, amely örökre megtörheti az átkot.
“A tigris átka” egy új, lebilincselő sorozat roppant izgalmas első kötete, amely elállítja a lélegzeted, és még többet akarsz majd belőle.

Leave Your Comment