A Teremtés előtt

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Hriszto Szlavov - A Teremtés előtt

Letöltés A Teremtés előtt könyvet pdf, epub és mobi

A Teremtés előtt.pdf
A Teremtés előtt.epub
A Teremtés előtt.mobi


A könyv részletei A Teremtés előtt

Töltse le az ingyenes PDF A Teremtés előtt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Teremtés előtt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Teremtés előtt (pdf, epub és mobi)

A Teremtés előtt leírása

Rendhagyó regényt tart kezében az olvasó. Hősei a Teremtés, az ember előtti világ „élő” és „élettelen” lényei, a mindenféle méretű, formájú és eredetű kövek. Különös, maguknak való teremtények ők – mindennél többre becsülik a nyugalmat, a csendet, a háborítatlan elmélkedést, s szívből gyűlölnek mindenfajta változást és mozgást. Megesik azonban, hogy a fülükbe suttog az örökké nyugtalan, kísértő víz, gyönyörű képeket fest eléjük, s szavaira egyesek feladják nyugalmukat és mozdulatlanságukat – hosszú, megpróbáltatásokkal teli útra indulnak az ismeretlenbe.

Hriszto Szlavov allegorikus regényének fejezetei, bár kapcsolódnak egymáshoz és időrendben követik egymást, önálló történetekként is megállják a helyüket, példabeszédszerű bölcsességgel szólva különböző élethelyzetekről, melyek elé a sors egyéneket és közösségeket állít.

„Egy kő nem mozdul, testvéreim, de egy folyami kő bejárja az egész világot…”

Leave Your Comment