A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Földi Pál - A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda

Letöltés A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda könyvet pdf, epub és mobi

A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda.pdf
A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda.epub
A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda.mobi


  • Csengőkert Kft.
  • Történelmi
  • 240 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155130625
  • Cikkszám: 1018244
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda

Töltse le az ingyenes PDF A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda (pdf, epub és mobi)

A templomos lovagok titkai-Szent Grál , Turini lepel, Frigyláda leírása

“A templomos lovagok titokzatossággal és misztikával átszőtt története számtalan kutatót ejtett rabul. A róluk szóló legendás elbeszélések, jóllehet koránt sem teljesek, a középkor talán legnagyobb hatású szervezetét tárják elénk. Krisztus Szegény Lovagjainak Rendje – ahogy magukat nevezték – egy a keresztes hadjáratok korában elképzelhetetlenül fegyelmezett és ütőképes katonai és papi rend volt.
A fehér köpenyen vörös keresztet viselő szerzetesek nemcsak sikeres harci cselekményeikkel tűntek ki, hanem hatalmas, mondhatni döntő befolyást gyakoroltak a korszak politikájára és pénzügyeire. Egyébként ez okozta vesztüket is.
Könyvünk a templomos lovagok lenyűgöző, romantikus történetét és a lovagrendet övező rejtélyeket mutatja be. A könyv lapjain megismerhetjük azokat a mítoszokat és titkokat, amelyek e legendás lovagok alig kétszáz éves történetéhez kapcsolódnak, és amely még ma is izgatja a tudósok és a történelmet szerető emberek fantáziáját.
Vajon a Szent Grált, a Frigyládát és Jézus halotti leplét őrzők kegyes szerzetes lovagok voltak, vagy mint az ellenük felhozott vádakban szerepelt: “a Sátánnal cimboráló, velejükig romlott eretnekek?”
A könyv ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben a Templomos Rend történetének hátterében – mint egy hatalmas tabló – elevenedik meg a keresztes háborúk véres krónikája.” (a Kiadó)

Leave Your Comment