A temetés

2019-04-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Courtney Collins - A temetés

Letöltés A temetés könyvet pdf, epub és mobi

A temetés.pdf
A temetés.epub
A temetés.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Kaland
  • 336 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354831
  • Cikkszám: 1028644
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A temetés

Töltse le az ingyenes PDF A temetés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A temetés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A temetés (pdf, epub és mobi)

A temetés leírása

FELESÉG. ANYA. GYILKOS. SZERETŐ. ÚTONÁLLÓ. SZÖKEVÉNY. LEGENDA.
A huszadik század hajnalán Ausztráliában egy nő hallatlan dolgot visz véghez…
A huszonkét éves Jessie-t lótolvajlásért börtönre ítélik. Azzal a feltétellel szabadul, ha elszegődik Fitzgerald “Fitz” Henry inasául, aki mindenképp egy nő társaságával akarja enyhíteni magányát a megkeseredett veteránok lakta völgyben. Fitz nem vesztegeti az időt, és megzsarolja Jessie-t, hogy a fiatal nő képességeit a saját hasznára fordítva tudjon marhát és lovat lopni. Amikor Fitz egy balesetben megsérül, felfogadja a bennszülött marhahajcsárt, Jack Brownt, hogy Jessie-vel együtt lopni küldje. Kisvártatva mind Jessie, mind Jack Brown elviselhetetlenül nyomasztónak érzi, ahogy a brutális férfi a markában tartja őket. Egy tragikus éjszaka után Jessie sorsa a feje tetejére áll, és ha életben akar maradni, menekülnie kell. Biztonságot ígérve hívogatják a hegyek, ám mielőtt nekivág az útnak, először még el kell temetnie életének egy darabját.
Courtney Collins lebilincselő bemutatkozó regénye Cormac McCarthy írásainak legjobb hagyományait követi, melyet Ausztrália utolsó bushrangere, a legendás Jessie Hickman élete ihletett. Collins prózája szívet tépő fortéllyal meséli el a történetet. Az elbeszélés, mely a bozótlakók életének viszontagságait hol nyers leírásokban, hol eleven, költői képekben festi elénk, egyedülálló eredetiséggel szólal meg.
“Rendkívüli írás, melyet egy briliáns írónő sötét és óriási képzelőereje mozgat – meghökkentő, szédítő és ámulatba ejtő.”
– Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek c. New York Times-bestseller írója

Leave Your Comment