A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak

2019-04-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Klein Sándor - A tanulás szabadsága Magyarországon - Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak

Letöltés A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak könyvet pdf, epub és mobi

A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak.pdf
A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak.epub
A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak.mobi


  • EDGE 2000 Kft.
  • Szakkönyvek
  • 722 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639760158
  • Cikkszám: 1026615
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak

Töltse le az ingyenes PDF A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak (pdf, epub és mobi)

A tanulás szabadsága Magyarországon – Alternatív pedagógiai irányzatok, iskolák, tanárok, tantárgyak leírása

Ez a könyv – mintegy Carl Rogers: A tanulás szabadsága című könyvének folytatásaként – széles körképet fest a hazai alternatív pedagógiai mozgalomról. A jól ismert irányzatok – Waldorf, Freinet stb. – mellett az olvasó bepillantást nyerhet nagy feladatokra vállalkozó kis iskolák életébe, találkozhat lelkes, nagy tudású tanárok újításaival, régi tantárgyak újszerű megközelítésével és a fejlesztést szolgáló új tantárgyakkal (például a drámapedagógiával). Az alternatív pedagógiákra jellemző a projekt-jellegű szervezés, a kooperatív tanulás, a demokratikus légkör, és mindenekelőtt a gyerekközpontúság. A kötetet minden pedagógus és szülő figyelmébe ajánljuk: jó tudni, hogy van választásunk, hogy ilyen sok alternatívája van a rideg, poroszos iskolának.

Leave Your Comment