A sziklamászás kézikönyve

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Steve Long  - A sziklamászás kézikönyve

Letöltés A sziklamászás kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

A sziklamászás kézikönyve.pdf
A sziklamászás kézikönyve.epub
A sziklamászás kézikönyve.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Sport
  • 192 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632440187
  • Cikkszám: 1027493
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 140 x 210

A könyv részletei A sziklamászás kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF A sziklamászás kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sziklamászás kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sziklamászás kézikönyve (pdf, epub és mobi)

A sziklamászás kézikönyve leírása

A sziklamászás kézikönyve bemutatja az olvasónak a sziklamászás alapjait, igyekszik élvezetesebbé tenni ezt a sportot, és segítséget nyújt technikánk fejlesztésében és önbizalmunk növelésében, hogy a kötetből megismert tippeknek és módszereknek köszönhetően újabb és újabb kihívásoknak vághassunk neki. A kezdők megismerhetik a sport alapjait, a haladók pedig új technikákat és taktikai fogásokat sajátíthatnak el, hiszen Steve Long minden sziklamászónak ötleteket nyújt arra, hogyan hozhatnák ki a legtöbbet magukból.

Ez a gyakorlatokat és edzőprogramokat egyesítő útmutató közérthető stílusban, több mint 350 színes fénykép és világos ábrák segítségével tárja fel a sziklamászás különféle aspektusait. Ízelítő a kötet témáiból:
– A megfelelő sziklamászó felszerelés kiválasztása
– A fogások és technikák gyakorlása
– A nehéz terepekkel való megbirkózás stratégiái
– A vészhelyzetben alkalmazott biztonsági eljárások
– Energiánk és egészségünk megőrzése, erőnlétünk fejlesztése
– A világ legjobb sziklamászó terepeinek felfedezése
A sziklamászás kézikönyve megosztja az olvasóval a legtapasztaltabb mászók tippjeit és a sport történetének izgalmas pillanatait is, így e felhasználóbarát és kézhez álló kötet az egyetlen olyan munka, amely a sikeres mászóvá váláshoz szükséges tudás összességét felöleli.

Steve Long képzett mászóoktatóként és nemzetközi hegyi vezetőként már szinte minden kontinens mászóterepeivel megismerkedett. Long a nagy-britanniai Hegyivezető-képzési Központ vezetőjeként tevékenykedik, emellett számos cikke jelent meg különféle hegymászási és sziklamászási kiadványokban, például a Mountain, az On the Edge, a Climber, a Summit és a Going Places magazinokban, emellett több könyvnek volt társszerzője.

Leave Your Comment