A szeretet és szerelem misztériuma

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Marc Gafni - A szeretet és szerelem misztériuma

Letöltés A szeretet és szerelem misztériuma könyvet pdf, epub és mobi

A szeretet és szerelem misztériuma.pdf
A szeretet és szerelem misztériuma.epub
A szeretet és szerelem misztériuma.mobi


A könyv részletei A szeretet és szerelem misztériuma

Töltse le az ingyenes PDF A szeretet és szerelem misztériuma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szeretet és szerelem misztériuma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szeretet és szerelem misztériuma (pdf, epub és mobi)

A szeretet és szerelem misztériuma leírása

A kötetben a karizmatikus amerikai spirituális tanító, számos sikerkönyv szerzője a szeretetről, a szexualitásról és a spiritualitásról, mint összetartozó isteni gyönyörélményről ír.

„Mára az »erósz« olyan beszűkültté vált, hogy eredeti jelentésének nagy részét már rég elvesztette. Az erotikus szó hallatán rendszerint csak a szexualitásra gondolunk. A szexualitás ugyan része az erósznak, de csak egy korlátozott része. A teljes erósz, melyet e könyvben bemutatunk, messze túlmutat a puszta szexualitáson.”
(Marc Gafni)

Leave Your Comment