A szerelem titkos kertje

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Katie Fforde - A szerelem titkos kertje

Letöltés A szerelem titkos kertje könyvet pdf, epub és mobi

A szerelem titkos kertje.pdf
A szerelem titkos kertje.epub
A szerelem titkos kertje.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Romantikus
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634331537
  • Cikkszám: 1058517
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A szerelem titkos kertje

Töltse le az ingyenes PDF A szerelem titkos kertje fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szerelem titkos kertje PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szerelem titkos kertje (pdf, epub és mobi)

A szerelem titkos kertje leírása

“És ekkor kibújt a nap egy felhő mögül, amitől minden megváltozott.
– Varázslatos – lehelte Lorna.
Így is volt. A kertet megülte a csend, csak a madarak csiviteltek, és a fákon keresztültörő fény mindent zöldre festett. Bár javarészt elvadult, tövises növények vették körül őket, a lelküket megszállta a béke.”

Lorna kertész, Phillynek, a barátnőjének pedig növényneveldéje van. Közösen gondozzák egy udvarház parkját az Anglia egyik ékszerdobozának számító Cotswoldban.

A hely azonban rég elfeledett titkokat is rejteget: váratlanul egy elvadult kertrészt fedeznek fel, ami ellenállhatatlanul vonzza őket. Szeretnék újra kialakítani benne a csendes, varázslatos zugot, amilyen a távoli múltban lehetett.

A helyreállítás komoly erőpróba, ráadásul az idő is szorítja hősnőinket. Ha ez nem lenne elég, az élet további megoldandó helyzetekkel is szembesíti őket. Mindkettőjükhöz bekopogtat az új szerelem, de akár a titkos kert rozsdás kapujából látható kusza, áthatolhatatlan növényszövedék, az életük egyre csak zilálódni látszik.

Vészesen közeleg az udvarházban lakó Anthea születésnapja, amit már a felújított parkban szeretne ünnepelni. Vajon sikerül-e Lornának és Phillynek időben virágpompába borítaniuk a kertet, és kiegyenesednek-e újra a szerelmeik útjai?

Leave Your Comment