A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58.

2019-06-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Arthur Schopenhauer - A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58.

Letöltés A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58. könyvet pdf, epub és mobi

A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58..pdf
A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58..epub
A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58..mobi


A könyv részletei A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58.

Töltse le az ingyenes PDF A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58. (pdf, epub és mobi)

A szerelem metafizikája- – Helikon Zsebkönyvek 58. leírása

Schopenhauernek ez a világhírű tanulmánya 1844-ben jelent meg először, főműve, A világ mint akarat és képzet kiegészítő kötetének 44. fejezeteként.

Minden szerelmi játéknak, akár vígjáték, akár tragédia, a végső célja valóban fontosabb minden más célnál az emberi életben, és éppen ezért teljesen méltó arra a mélységes komolyságra, amellyel ki-ki feléje tör. Nem kisebb dolog ugyanis az, amit ez a játék eldönt, mint a legközelebbi nemzedék összetétele.

Leave Your Comment