A szenvedély hatalma E-KÖNYV

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Johanna Lindsey - A szenvedély hatalma E-KÖNYV

Letöltés A szenvedély hatalma E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A szenvedély hatalma E-KÖNYV.pdf
A szenvedély hatalma E-KÖNYV.epub
A szenvedély hatalma E-KÖNYV.mobi


  • Romantikus
  • 245 oldal
  • eISBN: 9789636897550
  • Cikkszám: 1037330
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A szenvedély hatalma E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A szenvedély hatalma E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szenvedély hatalma E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szenvedély hatalma E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A szenvedély hatalma E-KÖNYV leírása

Alana Farmer különc gyámja, Leonard Farmer a napóleoni háborúk elõl Angliába menekült a védencével, hogy Londonban kezdjen új életet. Alana gyermekkorában egy nemes lány gondtalan életét élte, és olyan nevelésben részesült, amit egy királynõ is megirigyelhetne. Most elérte a nagykorúságot, és készen áll arra, hogy elõkelõ ifjú hölgyként belépjen a londoni társasági életbe. Ám a nagy napon értesül a származása megdöbbentõ titkáról. Tényleg õ Lubínia elveszett hercegnõje és egyetlen trónörököse, akit csecsemõkorában meg akartak gyilkolni, és ezért kellett titokban elhagynia Angliát? A gyámja rábeszéli, hogy térjenek vissza a hegyek között fekvõ, elszigetelt európai királyságba, mert csak Alana felbukkanása veheti elejét egy véres lázadásnak.

A fiatal lány egy idegen országban találja magát, ahol még mindig veszély fenyegeti. A gyönyörû jövevény felbukkanása alaposan próbára teszi Christoph Becker állhatatosságát és kötelességtudatát. A palotaõrök kapitánya letartóztatja Alanát, mert alapos oka van azt feltételezni, hogy egy csalóval vagy egy kémmel áll szemben. Nem õ az elsõ személy, aki az elveszett hercegnõnek adja ki magát, de valójában a lázadókkal meg a király trónfosztásán munkálkodó, sötét erõkkel áll kapcsolatban. A hatalom megszerzéséért küzdõ összeesküvõk értesülnek a trónörökös visszatérésérõl, és Alana életét csak a fogva tartója tudja megóvni tõlük. De vajon hisz neki? A szenvedély le tudja gyõzni a gyanakvást és az intrikát?

Leave Your Comment