A svéd módszer

2019-02-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Cecilia Chrapkowska - A svéd módszer

Letöltés A svéd módszer könyvet pdf, epub és mobi

A svéd módszer.pdf
A svéd módszer.epub
A svéd módszer.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Család és szülők
  • 376 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634333081
  • Cikkszám: 1069004
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A svéd módszer

Töltse le az ingyenes PDF A svéd módszer fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A svéd módszer PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A svéd módszer (pdf, epub és mobi)

A svéd módszer leírása

Szorongás helyett boldogság
Tévhitek helyett tények

Leendő szülőként mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének. A várandósság ideje alatt azonban nem könnyű eligazodni az információk áradatában. Az egymásnak ellentmondó tanácsok közül vajon mit érdemes megfogadni? 
A svéd módszer című kézikönyv azt mutatja meg, hogy a svédek mit gondolnak a babavárásról és a csecsemőgondozásról. Svédország évtizedek óta a világ legboldogabb országainak egyike. Lehet, hogy mindennek ahhoz is köze van, ahogy a gyerekvállaláshoz és a gyerekneveléshez állnak? Vajon a különböző családmodellek elfogadása, az ítélkezésmentes hozzáállás, az egyéni szuverenitás megőrzése is segíthet elérni a boldogságot?
A szerzők a megengedő, svéd életszemléletet tükröző útmutatásaik mellett sorra veszik azokat a témákat is, amelyek a várandósság és a baba első éve során felmerülhetnek, és szakmailag megalapozott tanácsaikkal segítenek eligazodni a rengeteg felmerülő kérdésben.

A tartalomból
– felkészülés a babavárásra
– a szülői teendők megosztása
– vizsgálatok a terhesség ideje alatt 
– lehetséges komplikációk
– a szülés
– hitek és tévhitek a szoptatás körül
– párkapcsolati nehézségek és megoldásuk
– hozzátáplálás
– mit tegyünk, ha rossz alvó vagy evő a baba
– csecsemőkori betegségek, védőoltások 

Dr. Agnes Wold bakteriológus és immunológus, aki fáradhatatlanul küzd a nők egészségével kapcsolatos mítoszok és tévhitek ellen. Ismeretterjesztő munkájáért Svédországban “Az év nője” címre is jelölték. Dr. Cecilia Chrapkowska Svédország legnépszerűbb gyermekneveléssel foglalkozó blogjának szerzője, orvosként pedig a védőoltásokkal kapcsolatban végez kutatásokat.

Leave Your Comment