A stílus királynői

2019-03-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Valeria Manferto De Fabianis - A stílus királynői

Letöltés A stílus királynői könyvet pdf, epub és mobi

A stílus királynői.pdf
A stílus királynői.epub
A stílus királynői.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Életmód
  • 272 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632975641
  • Cikkszám: 1026101
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A stílus királynői

Töltse le az ingyenes PDF A stílus királynői fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A stílus királynői PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A stílus királynői (pdf, epub és mobi)

A stílus királynői leírása

“Divat és stílus között finom választóvonal húzódik, még akkor is, ha a két fogalmat gyakran összekeverik. Eltérő jelentést hordoznak, de az egyiket nem érthetjük meg a másik nélkül. Az amerikai Vogue 1976. szeptemberi száma ezt írta: “A stílus nem függ a divattól. Olyan emberek, akiknek van stílusuk, elfogadhatják vagy figyelmen kívül hagyhatják a divatot. Számukra a divat nem követendő, hanem alakítandó, olyasvalami, amit magukévá tehetnek, vagy el is utasíthatnak. A stílus spontán dolog, isteni adomány, amellyel csak kevesek vannak megáldva.”
Ezt a könyvet az adomány birtokában lévő nőknek szenteltük. A XX. század tíz vezető alakjának, akik rendkívüli életük folyamán sohasem engedelmeskedtek a divatnak, hanem “diktálták” azt, és korántsem csak az öltözködésükkel. A stílus nagyon tág kategória, több köze van az ember személyiségéhez, mint a megjelenéséhez. A szó latin eredetije, a stílus azt az eszközt jelölte, amellyel betűket véstek viasztáblákra. A kötetben szereplő nők megannyi nyomot hagytak maguk után, s ezek közül sok túlélte az idő múlását. További lényeges különbség stílus és divat között, hogy míg az utóbbi állandó mozgásban van, szünetlenül törekszik az új felé, addig az előbbinek nincs szavatossági ideje. Ezt fejezi ki Coco Chanel mottóul választott híres mondása: “A divat változik, a stílus örök”.” (Részlet a Bevezetőből)

Leave Your Comment