A selyemkereskedő lánya

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Dinah Jefferies - A selyemkereskedő lánya

Letöltés A selyemkereskedő lánya könyvet pdf, epub és mobi

A selyemkereskedő lánya.pdf
A selyemkereskedő lánya.epub
A selyemkereskedő lánya.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Regény
  • 368 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634380146
  • Cikkszám: 1058759
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A selyemkereskedő lánya

Töltse le az ingyenes PDF A selyemkereskedő lánya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A selyemkereskedő lánya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A selyemkereskedő lánya (pdf, epub és mobi)

A selyemkereskedő lánya leírása

1952, Francia Indokína. A tizennyolc éves, félig francia, félig vietnami lány, Nicole a születése pillanatától fogva gyönyörű nővére árnyékában él. Miután apjuk fontos kormányzati állást kap, a lányaira bízza a családi selyemkereskedelmet. Ám Nicole csak egy elhagyatott kis selyemboltot kap a vietnami negyedben, amely tele van ellenállókkal, akik akár erőszakkal is véget akarnak vetni a francia fennhatóságnak.

Nicole életében először szembesül azzal, mennyire korrupt a gyarmatosító hatalom, és hogy a saját családja is részt vesz a piszkos ügyletekben. A lány elveszti bizalmát a családja iránt, két világ között őrlődik. Mindeközben megismerkedik egy elbűvölő amerikai selyemkereskedővel, azzal a férfival, akiről mindig is álmodozott. De vajon bízhat-e benne egy olyan világban, ahol senki sem az, akinek látszik?

A teaültetvényes felesége nagy sikerű regény szerzője ezúttal sem okoz csalódást az olvasóknak: izgalmas, fordulatos cselekmény, színes leírások, amelyek festőien mutatják be a vietnami tájat és Hanoi nyüzsgő utcáit, ahol az utcai árusok fennhangon kínálják portékájukat, bambuszkalitkákban kanárik énekelnek, és a levegőt betölti a gyömbér illata.

Lebilincselő új regény A teaültetvényes felesége írójának tollából!

Leave Your Comment