A sátán kutyája E-KÖNYV

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Arthur Conan Doyle - A sátán kutyája E-KÖNYV

Letöltés A sátán kutyája E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A sátán kutyája E-KÖNYV.pdf
A sátán kutyája E-KÖNYV.epub
A sátán kutyája E-KÖNYV.mobi


  • Krimi
  • 179 oldal
  • eISBN: 9786155033698
  • Cikkszám: 1037427
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A sátán kutyája E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A sátán kutyája E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sátán kutyája E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sátán kutyája E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A sátán kutyája E-KÖNYV leírása

Sir Henry, a baskerville-i kastély Amerikából hazatért ifjú örököse nagybátyja rejtélyes halálának okait szeretné felderíteni a legendás londoni detektív, Sherlock Holmes és elmaradhatatlan társa, Dr. Watson segítségével. Egy ördögi körülmények között fel-felbukkanó fekete véreb, egy komornyik, majd egy szökött fegyenc a gyanú tárgya, de Holmes nem az az ember, aki nem jár végére a dolgoknak…

Arthur Conan Doyle halhatatlan remekmûve nemcsak a krimiirodalom egyes számú klasszikusa, melyben a bûnök bûne, a „rafinált, hidegvérû, szándékos emberölés” egy zseniális elme segítségével leplezõdik le, hanem a fegyelmezett gondolkodás magasiskolája is.

Bokor Pál új fordításában a mocsaras-sziklás-ködös, de mindenekelõtt romantikus észak-angliai táj is új életre kel a regényben, mely máig fel nem derített okokból még sohasem okozott csalódást.

Leave Your Comment