A rettegés piramisa

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Bora Ildikó - A rettegés piramisa

Letöltés A rettegés piramisa könyvet pdf, epub és mobi

A rettegés piramisa.pdf
A rettegés piramisa.epub
A rettegés piramisa.mobi


  • ABA KÖNYVKIADÓ
  • Krimi
  • 255 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155693151
  • Cikkszám: 1058794
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A rettegés piramisa

Töltse le az ingyenes PDF A rettegés piramisa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A rettegés piramisa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A rettegés piramisa (pdf, epub és mobi)

A rettegés piramisa leírása

A piramisok közelében nyüzsgő európaiakat titokzatos bűncselekmény tartja rémületben, melynek gyanúsítottja egy Kairóban nyaraló magyar társasági hölgy, akit környezete intelligens, szelíd, kifejezetten barátságos és jóindulatú úrinőként ismer. De csak a szemtanúk jelentkezéséig, akik a bűntett elkövetésekor Blanka von Flickenstein grófnőt látták az áldozat, a kairói magyar sajtóattasé társaságában. Nem sokkal később, amikor a Kairói Múzeum menedzsere is gyilkosság áldozata lesz, és egy szemtanú ismét csak Blankát ismeri fel a nyílt utcán kivégzett férfi mellett, a kétségek bizonyossággá válnak.
Az igazság azonban még így sem teljes, s kiderítéséhez több türelem és motiváció kell, mint amennyi az ügy mielőbbi lezárásában érdekelt kairói rendőrségnek van. Blanka fia, Alex nem hagyja annyiban a dolgot, már csak azért sem, mert édesanyja letartóztatása után szerelme, Paulina is nyomtalanul eltűnik. Ebből a fiatalember arra következtet, hogy a rejtélyes bűncselekménysorozatban semmi sem az, aminek látszik és senki sem az, akinek hiszik.
Ha létezik olyan, hogy női krimi, akkor Bora Ildikó egzotikus bűnügyi történetei ebbe a különleges műfajba sorolandók. A szerző Claire Kenneth fantáziáját és Vavyan Fable humorát oly erős cselekményvezetéssel kombinálja, mely egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét.

Leave Your Comment