A retro

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Skolnik - A retro

Letöltés A retro könyvet pdf, epub és mobi

A retro.pdf
A retro.epub
A retro.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Művészet
  • 96 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639574939
  • Cikkszám: 1027699
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A retro

Töltse le az ingyenes PDF A retro fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A retro PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A retro (pdf, epub és mobi)

A retro leírása

Egyszerűség, elegancia, kényelem és funkció: a modernista design épp annyit nyújt manapság, mint évtizedekkel ezelőtt, e vadonatúj stílus első megjelenésekor.
A fotókkal gazdagon illusztrált album bemutatja a modernista építészet és bútortervezés fejlő‘dését miközben hasznos tanácsokkal szolgál a lakberendezéshez a “retrós” stílus kialakításához.
A több évtizedes múltra visszatekintő‘ modern építészeti és lakberendező‘i stílus olyan erő‘s nosztalgiát kelt hogy a mai lakásokban is ugyanolyan fontos helyet foglal el mint hajdanában. A sima vonalú az emberi test hajlatait követő‘ századközépi bútor üdítő‘ minimalizmusa kellemesen enyhíti a mai hektikus világ miatt túlterhelt idegeinket.
Az 1930-as évektő‘l az 1960-asokig tartó modernizmus aranykorában az építészek és lakberendező‘k forma és funkció összeházasítására törekedtek; eközben újfajta anyagok kombinációjával léptek elő‘ és új értelmet adtak termékeiknek. A Retro Richard Neutra építészeti mesterműveitő‘l George Nelson geometrikus bútoraiig rengeteg példát sorakoztat fel. A kitűnő‘ áttekintést nyújtó összeállítás segítséget ad otthonunk stílusos kialakításához is.
Kiváló kombinációt teremt ha néhanap összepárosítjuk az ötvenes évek olyan legendás ikonjait mint Arne Jacobson tojás alakú székei (ma újból készítenek hasonlókat) egy mai kávézűsztallal.
Praktikusak és dekoratívak az olyan modernista darabok mint az egymásba rakható asztalok és székek amelyekkel nem csak helyet spórolhatunk hanem változatos egymáshoz illesztésükkel mintegy szoborkompozíciókat hozhatunk létre.
Retro hatást kelthet lakásunkban ha becsempészünk egy korabeli mennyezetlámpát vagy egy színes játékos alakú vázát.

Leave Your Comment