A rendezvényszervezés nagykönyve

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Judy Allen - A rendezvényszervezés nagykönyve

Letöltés A rendezvényszervezés nagykönyve könyvet pdf, epub és mobi

A rendezvényszervezés nagykönyve.pdf
A rendezvényszervezés nagykönyve.epub
A rendezvényszervezés nagykönyve.mobi


  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 376 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630588553
  • Cikkszám: 1043421
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A rendezvényszervezés nagykönyve

Töltse le az ingyenes PDF A rendezvényszervezés nagykönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A rendezvényszervezés nagykönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A rendezvényszervezés nagykönyve (pdf, epub és mobi)

A rendezvényszervezés nagykönyve leírása

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is. A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben. 
Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felhasználó tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel, elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

Leave Your Comment