A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Hazel Harrison - A rajzolás technikáinak enciklopédiája - Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához

Letöltés A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához könyvet pdf, epub és mobi

A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához.pdf
A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához.epub
A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Művészet
  • 160 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634060420
  • Cikkszám: 1032181
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához

Töltse le az ingyenes PDF A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához (pdf, epub és mobi)

A rajzolás technikáinak enciklopédiája – Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához leírása

A kötet több mint 50 különféle rajztechnikát mutat be, ismerteti az eszközöket, az anyagokat, illetve a nedves és száraz eljárások alkalmazását. A technikákat lépésről lépésre elmagyarázó leírásokat fényképek illusztrálják.

A rajztechnikák gyakorlati alkalmazását a kötetben közreadott világszínvonalú rajzos alkotások gyűjteménye szemlélteti, amelyek egyúttal nagyszerű inspirációs forrást is jelentenek.

Ez azonban még nem minden. A könyv azt is bemutatja, hogyan ötvözhetjük az elsajátított technikákat más eljárásokkal. A lehetőségeket a fotókon megörökített mintarajzok szemléltetik.

A kötet külön fejezetet szentel a digitális rajzolás átfogó ismertetésének, amelyből megtudhatjuk, hogyan kell létrehozni és kidolgozni rajzos alkotásokat szoftverek segítségével.

Leave Your Comment